De MegaSpies wordt boven een op houtskool brandende barbeque geplaatst. Dit om de smaak van het vlees te accentueren. De Megaspies is lekker gevarieerd en bestaat uit een mix van: Magere Kipfilet, Bourgondische Beenham, Varkensprocureur, Italiaans Polpettagehakt en Zeeuws gekruid Spek.

Het grote voordeel van de Megaspies is dat het vlees al gaar is, zodat u kunt kiezen om het zo van de spies op uw bord te snijden, of om het nog eerst even aan te bakken in de bijgeleverde pannetjes op het vuur.

De MegaSpies is ideaal voor elk feest vanaf 20 personen, bestel de MegaSpies ten minste 1 week voordat u de Spies geleverd wilt hebben.

Indien u online een MegaSpies wilt bestellen in de maanden: juli-augustus-september, graag het verzoek om eerst telefonisch contact met ons op te nemen om te verifiëren of de MegaSpies beschikbaar is.

Mocht u tijdens uw bestelling een leverdatum niet kunnen vinden, dan komt dit doordat we die dag mogelijk al volgepland zijn. Neemt u dan alstublieft contact met ons op via telefoonnummer 06 - 30 30 13 71. Wij gaan dan samen met u kijken wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.